Coaching

Integrale vitaliteit & leefstijlcoaching is coaching dat zich richt op de hele mens. Als mens ben je mooi, bijzonder, uniek en complex wezen. Je bent niet alleen je hoofd, maar je hebt als mens vele andere vermogens die je heel veel vertellen over hoe het met je gaat en wat goed voor je is.

Integrale leefstijlcoaching helpt je te ontdekken waar de disbalans zich bevindt van jouw leven op dit moment. Het helpt je antwoorden te vinden op jouw vragen. Je ontdekt aan welke knoppen je kan draaien om weer op het juiste pad te komen. Door met de kern aan de slag te gaan, zul je zien dat op andere vlakken ook verbetering ontstaat. Je komt weer in je eigen kracht en weet beter wie je bent, wat je kan en wilt.

De 5 thema's die aan bod komen:

Deux-Leefstijl-coaching

Eigen regie

Neem jij zelf de regie en verantwoordelijkheid voor jouw kwaliteit van je leven, je gezondheid, duurzame inzetbaarheid en je levensgeluk? Ben je in staat jezelf doelen te stellen waar je warm voor loopt en weet de juiste prioriteiten te stellen om deze doelen ook daadwerkelijk te behalen? Vanuit een sterke intrinsieke motivatie ga je zelf weer aan het roer staan van je leven. Dit is de belangrijkste randvoorwaarde voor duurzame gedragsverandering en een succesvol Leefstijl- & Vitaliteitscoachtraject.

Zingeving

Wie ben je? Waar word je werkelijk blij van? Waar krijg je energie van? Wat heb jij nodig om tot bloei te komen? Wat is er wezenlijk belangrijk voor jou in je leven? Wie ben je zonder je werk? Wat is jouw missie? Welke bijdrage heb je te leveren? Hoe geef jij zin aan de tijd van je leven? De antwoorden op dit soort grote levensvragen zijn heel belangrijk om richting te kunnen geven aan jouw leven, keuzes te maken die in lijn zijn met jouw essentie én die goed zijn voor je algeheel welbevinden en je gezondheid. Ik help je hierin om te worden wie je echt bent.

Hoofd

Het versterken van jouw mentale fitheid en jouw veerkracht gaat je helpen om jouw vitaliteitsdoelen ook daadwerkelijk te behalen. Je krijgt helder zicht op de ‘beren op de weg’ en de spinsels in je hoofd – irreële angsten, zorgen en belemmerende niet-helpende gedachten. Als je deze herkent en leert hoe deze te transformeren in helpende gedachten en overtuigingen ga je met meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en veerkracht de kleine en grote uitdagingen aan waar het leven je af en toe mee om de oren slaat.

Wat is veerkracht?

Veerkracht is het vermogen om je aan te passen aan stress en tegenslag. Je ‘veert’ als het ware terug. Mensen met een hoge veerkracht laten zich minder snel uit het veld slaan. Ze gaan door, wat er ook gebeurt en komen er zelfs sterker uit! What doesn’t kill you makes you stronger is hun motto.

Emoties

Je leert emoties en gevoelens in je lichaam te herkennen, deze te erkennen en hoe je hier zo effectief mogelijk mee om kunt gaan, zodat ze het behalen van jouw vitaliteitsdoel niet langer in de weg staan. Soms lijkt het alsof emoties je overspoelen, jou overnemen en je verleiden tot ongezond gedrag. Daarom krijg je tijdens mijn coachsessies inzicht in de manier waarop je tot nu toe in je leven omgegaan bent met emoties die je liever niet wilde voelen. Waar je liever van wegbleef of negeerde pak je vanaf nu anders aan.

Lichaam

Bij de fysieke dimensie vindt er een Leefstijl Voeding Analyse plaats. Met een leefstijl- en voedingsanalyse leg je de basis voor een gezonde leefstijl. Je leert wat jouw lijf nodig heeft op het gebied van voeding, bewegen, ontspanning, slapen en zelfbeeld. Je krijgt meer inzicht in je voedingspatroon en leefstijl en hoe waar je verbeteringen kan doorvoeren ten goede van je gezondheid en geluk.

Contact opnemen?

Leefstijl-en-voedingsanalyse-Elburg

Gegevens

Wil jij je ook fitter en vitaler voelen? Dan help ik je graag. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

06 53 76 27 90
Ook bereikbaar via WhatsApp
judith@deuxleefstijl.nl


    Stel je vraag aan Judith