Werkwijze

Werkwijze

Een gezondere leefstijl begint met een kijk op jouw huidige levensstijl. Ik werk met een 5-dimensionale vitaliteitsmodel, dat geeft een holistische (complete) kijk op jouw als mens. Het is een integrale aanpak waarbij de vijf dimensies sterk samenhangen. De één kan niet zonder het ander. De oorzaak van jouw fysieke disbalans bevindt zich meestal één of meerdere lagen dieper dan waar de klacht zich bevindt.

Ik geloof dat, wanneer jij de beste versie van jezelf wilt zijn, je kan werken aan een optimale totaalbalans tussen deze vijf dimensies. Deze dimensies hebben ieder voor zich de juiste aandacht nodig. Deze worden één voor één onder de loep genomen.

Leefstijlverandering vraagt in het begin veel aandacht, waar je bewust mee bezig moet zijn

5-dimensionale-vitaliteitsmodel-deux-leefstijl

Persoonlijk advies

Tijdens een uitgebreide intakegesprek neem ik daarom eerst een integrale vitaliteitscheck bij je af. Met als doel: te kijken waar jouw disbalans zit.

Ik ben ervan overtuigd, dat een blijvende leefstijlverandering draait om de juiste balans tussen voeding, beweging en ontspanning. Voor iedereen is die balans verschillend. Daarom krijg je altijd een persoonlijk advies die past bij jouw situatie.

werkwijze-leefstijlcoach-deux-leefstijl

Investeer met liefde in jezelf

Contact opnemen?

Leefstijl-en-voedingsanalyse-Elburg

Gegevens

Wil jij je ook fitter en vitaler voelen? Dan help ik je graag. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

06 53 76 27 90
Ook bereikbaar via WhatsApp
judith@deuxleefstijl.nl


    Stel je vraag aan Judith