Leefstijlcoach Elburg

Ben jij op zoek naar leefstijlcoach in Elburg die jou ondersteunt om de juiste keuzes te maken? Bij Deux Leefstijl in Elburg adviseert Judith je op de belangrijkste pijlers voeding, bewegen, stress, ontspanning en slaap. Met een pro-actieve manier van coachen legt Judith de regie bij jou. 

Leefstijlcoach in Elburg

Ik werk met een 5-dimensionale vitaliteitsmodel, deze geeft een holistische kijk op jouw als mens. Het is een integrale aanpak waarbij de vijf dimensies sterk samenhangen met elkaar. De één kan niet zonder het ander. De oorzaak van jouw fysieke disbalans bevindt zich meestal één of meerdere lagen dieper dan waar de klacht zich bevindt.

 

 

 

In kleine stapjes kan je een grote reis maken

slimmer-gecombineerde-leefstijlinterventie

Aanpak Leefstijl

Ik ga voor een totaalaanpak met diepgaande resultaten. Stap voor stap gaan we positieve veranderingen in je leven teweegbrengen. Je denkt er al tijden aan, maar nu is het tijd om door te pakken.

 

Lifestyle coach

Ik geloof dat, wanneer jij de beste versie van jezelf wilt zijn, je te werken hebt aan een optimale totaalbalans tussen deze vijf dimensies. Deze dimensies hebben ieder voor zich de juiste aandacht nodig. Die één voor één onder de loep worden genomen.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek neem ik daarom eerst een integrale vitaliteitscheck bij je af. Met als doel om te kijken waar jouw disbalans zit.

Coach in Elburg

Je zoekt een geaccrediteerde lifestyle coach in Elburg, en niet zomaar eentje. Je zit niet lekker in je vel en wilt de kernoorzaken van je disbalans aanpakken, en niet alleen maar symptomen bestrijden. Je staat open voor een complete benadering op vijf dimensies, omdat je wilt zijn wie je echt bent. Neem contact op met mij en ik kijk welke aanpak het beste bij jou past. 

Stel niet langer uit! Samen gaan we aan de slag.

banner-vitaliteitscoach-judith

Contact opnemen?

Leefstijl-en-voedingsanalyse-Elburg

Gegevens

Wil jij je ook fitter en vitaler voelen? Dan help ik je graag. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

06 53 76 27 90
Ook bereikbaar via WhatsApp
judith@deuxleefstijl.nl


    Stel je vraag aan Judith