Leefstijlcoach Epe

Je zoekt een geaccrediteerde leefstijlcoach in de omgeving van Epe. Iemand die de disbalans in jouw leven kan aanpakken. Sta jij open voor een open aanpak, waarbij je zelf de regie behoudt? Neem dan contact op met Deux Leefstijlcoach voor een vrijblijvend intakegesprek. Belangrijk om te weten, dat Deux Leefstijl zich vooral op vrouwen richt. 

Geaccrediteerde leefstijlcoach Epe

Deux Leefstijl is een geaccrediteerde leefstijlcoach en werkzaam in de regio Epe. Een BLCN coach heeft altijd een door ons goedgekeurde opleiding tot leefstijlcoach gevolgd. Hiermee ben je verzekerd van een kwalitatief goed opgeleide coach.

 

 

leefstijl-voedingsanalyse

Leefstijlcoach Epe

Ben jij op zoek naar leefstijlcoach in Epe die jou ondersteunt om de juiste keuzes te maken? Bij Deux Leefstijl in Elburg adviseert Judith je op de belangrijkste pijlers voeding, bewegen, stress, ontspanning en slaap. Met een pro-actieve manier van coachen legt Judith de regie bij jou. 

Lifestyle coach in Epe

Sommige mensen moeten bijvoorbeeld een bepaald dieet volgen wegens darmproblemen of Diabetes Type 2. Daarom gaat Deux Leefstijl altijd uit van jouw specifieke situatie. In het intakegesprek krijg ik goed inzicht in jouw persoonlijke situatie

 

Aanpak Leefstijl

Ik ga voor een totaalaanpak met diepgaande resultaten. Stap voor stap gaan we positieve veranderingen in je leven teweegbrengen. Je denkt er al tijden aan, maar nu is het tijd om door te pakken. 

Coach in Epe

Je zoekt een life style coach in Epe, en niet zomaar eentje. Je zit niet lekker in je vel en wilt de kernoorzaken van je disbalans aanpakken, en niet alleen maar symptomen bestrijden. Je staat open voor een complete benadering op vijf dimensies, omdat je wilt zijn wie je echt bent. Neem contact op met mij en ik kijk welke aanpak het beste bij jou past

Stel niet langer uit! Samen gaan we aan de slag.

leefstijlcoaching

Contact opnemen?

Leefstijl-en-voedingsanalyse-Elburg

Gegevens

Wil jij je ook fitter en vitaler voelen? Dan help ik je graag. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

06 53 76 27 90
Ook bereikbaar via WhatsApp
judith@deuxleefstijl.nl


    Stel je vraag aan Judith