Leefstijlcoach Heerde

 

Ben jij op zoek naar een erkende leefstijlcoach in de regio Heerde? Deux Leefstijl richt zich op vrouwen die willen werken aan hun leefstijl en vitaliteit in deze omgeving. Leefstijl is alles wat je doet en laat om gezond te blijven of te worden. Dat heeft dus betrekking op veel aspecten van het leven. Denk aan voeding en beweging maar ook slaap, niet-roken en ontspanning zijn onderdelen van je leefstijl.

Leefstijlcoach Veluwe

Ik werk met vrouwen op de Veluwe, omdat ik het prettig vind om in mijn eigen woonomgeving te coachen. We gaan regelmatig om tafel en ik blijf jouw gedurende de coachtermijn volgen en fysiek coachen. 

Leefstijlcoach voor jou

Als leefstijlcoach kijk ik samen met jou naar hoe jouw leefstijl er nu uitziet en waar je naar toe zou willen. Welk gedrag hoort daarbij en hoe bereik je dat? Ik sluit altijd aan op jouw wensen, vragen en mogelijkheden. Want leefstijl coaching is maatwerk.

 

leefstijlcoach-voor-vrouwen

Wat kan leefstijlcoach in Heerde voor jou betekenen

Leefstijl is de manier waarop jij je leven invult. Als leefstijlcoach kan ik je helpen om betere keuzes te maken en te motiveren om in actie te komen. Door het in kaart brengen van voeding- en eetgewoontes, een gezond beweegpatroon en andere zaken, kan een gezondere leefstijl worden gecreëerd. 

Leefstijlcoach Heerde

In kleine stappen gaan we samen iets groots realiseren. De totaalaanpak zorgt voor duurzame en diepgaande resultaten. De Integrale aanpak van een leefstijlcoach gidst en adviseert niet alleen op het fysieke vlak, maar vooral ook op mentaal, sociaal-emotioneel en zingevingsvlak. Het vergroten van je eigen regie en zelfredzaamheid staat tijdens het coachtraject centraal. Om uit te kunnen groeien tot de gezondste, gelukkigste en meest vitale versie van jezelf zul jij wel zelf aan het roer moeten gaan staan. 

Voordelen BLCN leefstijlcoach Heerde

Deux Leefstijl is een geaccrediteerde leefstijlcoach in de regio Heerde. Dat betekent dat ik een erkende opleiding tot leefstijlcoach heb gevolgd en hiermee ben jij verzekerd van een kwalitatief goed opgeleide coach. Naast individuele coaching wordt ik ook ingehuurd door gezondheidsinstanties,  

Stel niet langer uit! Samen gaan we aan de slag met jouw leefstijl!

Deux-Leefstijl-Judith-Pelleboer

Contact opnemen?

Leefstijl-en-voedingsanalyse-Elburg

Gegevens

Wil jij je ook fitter en vitaler voelen? Dan help ik je graag. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

06 53 76 27 90
Ook bereikbaar via WhatsApp
judith@deuxleefstijl.nl


    Stel je vraag aan Judith