Leefstijlcoach Nunspeet

Ben jij op zoek naar leefstijlcoach Nunspeet die jou ondersteunt om de juiste keuzes te maken? Bij Deux Leefstijl als leefstijlcoach Nunspeet adviseert Judith je op de belangrijkste pijlers voeding, bewegen, stress, ontspanning en slaap. Met een pro-actieve manier van coachen legt Judith de regie bij jou. 

Werkgebied Nunspeet

Deux Leefstijl is een geaccrediteerde leefstijlcoach en werkzaam in de regio Nunspeet. Een BLCN coach heeft altijd een door ons goedgekeurde opleiding tot leefstijlcoach gevolgd. Hiermee ben je verzekerd van een kwalitatief goed opgeleide coach.

Leefstijlcoach Nunspeet

In kleine stappen kunnen we samen iets groots realiseren. De totaalaanpak zorgt voor duurzame en diepgaande resultaten. Een integrale aanpak van Judith als leefstijlcoach in Nunspeet gidst en adviseert niet alleen op het fysieke vlak, maar vooral ook op mentaal, sociaal-emotioneel en zingevingsvlak. Het vergroten van je eigen regie en zelfredzaamheid staat tijdens het coachtraject centraal. Om uit te kunnen groeien tot de gezondste, gelukkigste en meest vitale versie van jezelf zul jij wel zelf aan het roer moeten gaan staan.

slimmer-gecombineerde-leefstijlinterventie

Lifestyle coach Nunspeet

Sommige mensen moeten bijvoorbeeld een bepaald dieet volgen wegens darmproblemen of Diabetes Type 2. Daarom gaat Deux Leefstijl altijd uit van jouw specifieke situatie. In het intakegesprek krijg ik goed inzicht in jouw persoonlijke situatie

 

 

 

 

 

Werkwijze Leefstijlcoach Nunspeet

Deux Leefstijl richt zich alleen op vrouwen in de regio Nunspeet. In het algemeen start een traject vaak met een kennismaking aan de telefoon waarna een intake gepland wordt. In dit intakegesprek wordt gekeken wat jouw doelen zijn op het gebied van leefstijl en wat ervoor nodig is om deze doelen te halen. Ik gids jou als leefstijlcoach Nunspeet vervolgens in een traject naar het halen van jouw doelen. Ik adviseer niet, maar kijken samen met jou naar hoe jij je doelen kunt halen. Wat heb je nodig, wat zit je in de weg? 

 

Stel niet langer uit! Samen gaan we aan de slag met jouw leefstijl! 

banner-vitaliteitscoach-judith

Contact opnemen?

Leefstijl-en-voedingsanalyse-Elburg

Gegevens

Wil jij je ook fitter en vitaler voelen? Dan help ik je graag. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

06 53 76 27 90
Ook bereikbaar via WhatsApp
judith@deuxleefstijl.nl


    Stel je vraag aan Judith