Leefstijlcoach Zwolle

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Als je op zoek bent naar een geaccrediteerde leefstijlcoach Zwolle dan ben je bij Deux Leefstijl aan het juiste adres. Samen met leefstijlcoach Judith ga jij aan de slag met jouw leefstijl, zodat jij snel weer goed in je vel zit.

Werkgebied Zwolle

Deux Leefstijl is een geaccrediteerde leefstijlcoach in Zwolle die zich richt op vrouwen die aan hun leefstijl en vitaliteit willen werken. Leefstijl is alles wat je doet en laat om gezond te blijven of te worden. Dat heeft dus betrekking op veel aspecten van in leven. Denk aan voeding en beweging maar ook slaap, niet-roken en ontspanning zijn onderdelen van je leefstijl. Deux Leefstijl kijkt naar jouw hele leefstijl als basis voor coaching. Dus niet alleen voeding of beweging, maar ook naar hoe je slaapt, ontspant en hoeveel stress je ervaart.

Leefstijlcoach nabij Zwolle

In kleine stappen kunnen we samen iets groots realiseren. De totaalaanpak zorgt voor duurzame en diepgaande resultaten. Een Integrale aanpak van Judith als leefstijlcoach in Zwolle gidst en adviseert niet alleen op het fysieke vlak, maar vooral ook op mentaal, sociaal-emotioneel en zingevingsvlak. Het vergroten van je eigen regie en zelfredzaamheid staat tijdens het coachtraject centraal. Om uit te kunnen groeien tot de gezondste, gelukkigste en meest vitale versie van jezelf zul jij wel zelf aan het roer moeten gaan staan. 

 

slimmer-gecombineerde-leefstijlinterventie

 

Leefstijlcoach Zwolle

Heb jij een leefstijlcoach Zwolle nodig? Iemand die de disbalans in jouw leven kan aanpakken. Sta jij open voor een open aanpak, waarbij je zelf de regie behoudt? Neem dan contact op met Deux Leefstijl voor een vrijblijvend intakegesprek. Belangrijk om te weten, dat Deux Leefstijl zich alleen op vrouwen richt. Een geregistreerde BLCN leefstijlcoach heeft altijd een goedgekeurde opleiding tot leefstijlcoach gevolgd. Hiermee ben je verzekerd van een kwalitatief goed opgeleide leefstijlcoach Zwolle.

 

 

 

Werkwijze Leefstijlcoach

Deux Leefstijl richt zich alleen op vrouwen in de regio Zwolle. In het algemeen start een traject vaak met een kennismaking aan de telefoon waarna een intake gepland wordt. In dit intakegesprek wordt gekeken wat jouw doelen zijn op het gebied van leefstijl en wat ervoor nodig is om deze doelen te halen. Ik gids jou als leefstijlcoach vervolgens in een traject naar het halen van jouw doelen. Ik adviseer niet, maar kijken samen met jou naar hoe jij je doelen kunt halen. Wat heb je nodig, wat zit je in de weg? 

Stel niet langer uit! Samen gaan we aan de slag met jouw leefstijl!

banner-vitaliteitscoach-judith

Contact opnemen?

Leefstijl-en-voedingsanalyse-Elburg

Gegevens

Wil jij je ook fitter en vitaler voelen? Dan help ik je graag. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

06 53 76 27 90
Ook bereikbaar via WhatsApp
judith@deuxleefstijl.nl


    Stel je vraag aan Judith